A kisfilmről

A highlight 3-5 perces összefoglaló. Tartalma szubjektív, a KR FILM szellemiségében válogatva össze a legszebb, legeredetibb pillanatokat. Egy esküvő összetettsége miatt nem tartalmazhat mindent, ami a napi program része. Elsősorban hangulati, és esztétikai szempontok alapján dől el, hogy mi kerül kiválasztásra.
Amennyiben a tartalomról konkrét elképzelésetek van (pl. valami, vagy valaki mindenképp szerepeljen) azt jelezzétek az esküvő előtt. 
A kisfilmhez tartozó zeneszámok az általam kiválasztott, jogtiszta forrásból származó művek. YouTube csatornámon keresztül, online felületen szabadon terjeszthetők. A zene kiválasztása aszerint történik, hogy mi áll a film hangulatához legközelebb. Egyedi, minőségi megoldásokra törekszem, kerülöm a túlzottan népszerű alkotásokat.


Deprecated: Sablon comments.php nélkül használata nem ajánlott 3.0.0 verziótól kezdődően. Nincs helyettesítő javaslat. comments.php mintasablon használata a sablonban ajánlatos. in /home/krfilmhu/public_html/wp-includes/functions.php on line 5613

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.