INFÓ

A kisfilmről

A highlight 3-5 perces összefoglaló. Tartalma szubjektív, a KR FILM szellemiségében válogatva össze a legszebb, legeredetibb pillanatokat. Egy esküvő összetettsége miatt nem tartalmazhat mindent, ami a napi program része. Elsősorban hangulati, és esztétikai szempontok alapján dől el, hogy mi kerül kiválasztásra.
Amennyiben a tartalomról konkrét elképzelésetek van (pl. valami, vagy valaki mindenképp szerepeljen) azt jelezzétek az esküvő előtt. 
A kisfilmhez tartozó zeneszámok az általam kiválasztott, jogtiszta forrásból származó művek. YouTube csatornámon keresztül, online felületen szabadon terjeszthetők. A zene kiválasztása aszerint történik, hogy mi áll a film hangulatához legközelebb. Egyedi, minőségi megoldásokra törekszem, kerülöm a túlzottan népszerű alkotásokat.

Az összefoglalóról

Csomagtól függően15-60 perc közötti hosszúságú, eredeti hanggal és zenével kiegészített összefoglalóról van szó, amiben lehetőség van az események részletesebb bemutatására. A gyűrűhúzás, eskütétel, csokordobás, nyitótánc, menyasszonyi torta és egyéb fontos dolgok kerülnek bele.

A lakodalomról

A lakodalomból az általam legfontosabbnak gondolt részek kerülnek megörökítésre. A fő táncokon kívül, a buliból eredeti hanggal csak néhány perces részek kerülnek felvételre*. A buli hangulatát egy általam választott zenén keresztül pörgős vágásokkal mutatom be a highlight filmben. A beszédekből részleteket rögzítek. Szükség esetén, amennyiben időben jelzitek, lehetőség van a teljes rögzítésre is.

* Normál és Extra csomag választása esetén, (Highlight csomag nem tartalmaz eredeti hangot a buliból)

Az elkészült filmekről

Az elkészült filmeket Full HD felbontásban, elektronikusan adom át, 60 napon belül.

A külön napi kreatív felvételekről

Ha igazán szép filmet szeretnétek, akkor a külön napi kreatív fotózást és videózást érdemes átgondolni, velem és a fotósotokkal egyeztetni. Ilyenkor nyugodtan, több helyszínen, a legideálisabb fényekben – általában naplemente előtt – lehet fotózni/videózni.

Árajánlat kérése:

karlirobert@gmail.com