INFÓ

A kisfilmről

A highlight 3-5 perces összefoglaló. Tartalma szubjektív, a KR FILM szellemiségében válogatva össze a legszebb, legeredetibb pillanatokat. Egy esküvő összetettsége miatt nem tartalmazhat mindent, ami a napi program része. Elsősorban hangulati, és esztétikai szempontok alapján dől el, hogy mi kerül kiválasztásra.
Amennyiben a tartalomról konkrét elképzelésetek van (pl. valami, vagy valaki mindenképp szerepeljen) azt jelezzétek az esküvő előtt. Bizonyos kereteken belül, utólagos korrekcióra is lehetőség van.

A kisfilmhez tartozó zeneszámok az általam kiválasztott, jogtiszta forrásból származó művek. Facebook és YouTube csatornámon keresztül, online felületen szabadon terjeszthetők. A zene kiválasztása aszerint történik, hogy mi áll a film hangulatához legközelebb. Egyedi, minőségi megoldásokra törekszem, kerülöm a túlzottan népszerű alkotásokat.

Az összefoglalóról

Csomagválasztástól függően 40-60 perc közötti hosszúságú, eredeti hanggal és zenével színesített összefoglalóról van szó, amiben lehetőség van az események részletesebb bemutatására. A gyűrűhúzás, eskütétel, csokordobás, nyitótánc és egyéb fontos dolgok kerülnek bele.

A szertartások teljes felvételéről

A szertartások teljes rögzítése több kamerával történik. A filmeket speciálisan sötét fényviszonyokra fejlesztett kamerával veszem fel. Nem használok kameralámpát, hogy a pár, vagy a vendég ne azon feszengjen, hogy mikor, milyen felvétel készül róla. Eredeti fényekkel, hangulattal dolgozom. Itt nem a művészi beállításokon van a fő hangsúly, hanem az esemény rögzítésén. A ceremóniák teljes felvételét egy különálló videóban kapjátok meg.

A lakodalomról

Az este legfontosabb részei kerülnek megörökítésre. A fő táncokon kívül, a buliból eredeti hanggal csak néhány perces részek kerülnek felvételre*. A buli hangulatát egy általam választott zenén keresztül pörgős vágásokkal mutatom be. A beszédekből részleteket rögzítek. Szükség esetén, amennyiben az esküvő előtt jelzitek, lehetőség van a teljes rögzítésre is.

* Normál és Extra csomag választása esetén

A biztonságról

A főkamerában egyszerre 2 memóriakártyára ugyanaz rögzül, hogy egy esetleges memóriakártya hiba miatt ne vesszenek el a fontos pillanatok.
A hang a kamera mikrofonján kívül, külső hangrögzítő eszközökkel is felvételre kerül.

Technikai eszközökről

Letisztultságra törekszem. Aránytalan mennyiségű technikai eszköz elveszi a lehetőségét a természetes élmények rögzítésének és elvonja a vendégek figyelmét. Kis méretű, modern, professzionális kamerákkal és eszközökkel dolgozom. Kiterjedt szakmai kapcsolatokkal rendelkezem, különleges igény esetén tudok ajánlani további szakembereket is.

Az elkészült filmekről

Az elkészült filmeket Full HD felbontásban, Highlight csomag esetén elektronikusan, Normál és Extra csomag esetén egy pendrive-on adom át, maximum 1 hónapon belül. Ha feláras szolgáltatásként kértétek a 4k felbontást, akkor egy külön pendrive-on 4k-ban is megkapjátok a videókat. Kérésre magyarországi lakcímre postázom.

A külön napi kreatív felvételekről

Külön napi kreatív fotózást érdemes átgondolni, velem és a fotósotokkal egyeztetni.  Ilyenkor nyugodtan, a legideálisabb fényekben – általában naplemente előtt – lehet fotózni/videózni.

Árajánlat kérése:

karlirobert@gmail.com