INFÓ

A kisfilmről

A highlight 3-5 perces összefoglaló. Tartalma szubjektív, a KR FILM szellemiségében válogatva össze a legszebb, legeredetibb pillanatokat. Egy esküvő összetettsége miatt nem tartalmazhat mindent, ami a napi program része. Elsősorban hangulati, és esztétikai szempontok alapján dől el, hogy mi kerül kiválasztásra.
Amennyiben a tartalomról konkrét elképzelésetek van (pl. valami, vagy valaki mindenképp szerepeljen) azt jelezzétek az esküvő előtt. Bizonyos kereteken belül, utólagos korrekcióra is lehetőség van.

A kisfilmhez tartozó zeneszámok az általam kiválasztott, jogtiszta forrásból származó művek. Facebook és YouTube csatornámon keresztül, online felületen szabadon terjeszthetők. A zene kiválasztása aszerint történik, hogy mi áll a film hangulatához legközelebb. Egyedi, minőségi megoldásokra törekszem, kerülöm a túlzottan népszerű alkotásokat.

Az összefoglalóról

40-60 perc közötti hosszúságú, eredeti hanggal és zenével kiegészített összefoglalóról van szó, amiben lehetőség van az események részletesebb bemutatására. A gyűrűhúzás, eskütétel, csokordobás, nyitótánc, menyasszonyi torta és egyéb fontos dolgok kerülnek bele.

A szertartások teljes felvételéről

Extra csomagban a szertartások teljes rögzítése több kamerával történik. Nem használok kameralámpát, hogy a pár, vagy a vendég ne azon feszengjen, hogy mikor, milyen felvétel készül róla. Eredeti fényekkel, hangulattal dolgozom. Itt nem a művészi beállításokon van a fő hangsúly, hanem az esemény rögzítésén. A ceremóniák teljes felvételét egy különálló videóban kapjátok meg.

A lakodalomról

Az este legfontosabb részei kerülnek megörökítésre. A fő táncokon kívül, a buliból eredeti hanggal csak néhány perces részek kerülnek felvételre*. A buli hangulatát egy általam választott zenén keresztül pörgős vágásokkal mutatom be a highlight filmben. A beszédekből részleteket rögzítek. Szükség esetén, amennyiben az esküvő előtt jelzitek, lehetőség van a teljes rögzítésre is.

* Normál és Extra csomag választása esetén, (Highlight csomag nem tartalmaz eredeti hangot)

Az elkészült filmekről

Az elkészült filmeket Full HD felbontásban, Highlight csomag esetén elektronikusan, Normál és Extra csomag esetén egy pendrive-on adom át, 45 napon belül. Kérésre magyarországi lakcímre postázom.

A külön napi kreatív felvételekről

A szebb felvételek érdekében, a külön napi kreatív fotózást érdemes átgondolni, velem és a fotósotokkal egyeztetni.  Ilyenkor nyugodtan, több helyszínen, a legideálisabb fényekben – általában naplemente előtt – lehet fotózni/videózni.

Árajánlat kérése:

karlirobert@gmail.com